Qui organitza el Nou de Trinquis?


L’organització del Nou de Trinquis es compon, en primer lloc, de persones voluntàries que es reuneixen periòdicament abans de la fira, però també de moltes persones i entitats del barri, com ara l’Orfeó Catalònia, l’Esplai Mowgli o els Tabalers de Cua, que col·laboren en el muntatge i en la realització de les activitats. També hem comptat amb l’ajuda de Cicles Mansi o de Unetucreatividad. Tota col·laboració és voluntària i desinteressada, des del disseny gràfic del cartell de cada edició, a la cessió d’infraestructures i materials. A la fira també es generen actituds de col·laboració entre els paradistes, que fan efectiu el desmuntatge de la seva pròpia parada, i sovint, de la resta del desmuntatge de la fira.

També comptem amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat, que ens facilita l’ús de l’espai públic amb el tall de carrers que la fira comporta i bona part de la infraestructura necessària (lloguer de taules i cadires, instal·lació de punts de llum, cessió de carpes i escenari) perquè es pugui realitzar la fira.


Què fa Nou de Trinquis amb els guanys de la fira?

Nou de Trinquis és una iniciativa popular sense ànim de lucre. Els guanys procedents de la venda de menjar i begudes a la cantina i de les inscripcions van destinats sobretot a la difusió de la fira i a la compra d’infraestructura i material fungible.  A més a més, una part dels guanys la dediquem a finançar activitats de caràcter lúdic i cultural al barri que contribuixen a fer del Pedró un dels barris més dinàmics i participatius de la ciutat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada