Què és el Nou de Trinquis?


Nou de Trinquis és una fira de segona mà que se celebra dos cops l’any (a finals d’octubre i d’abril) a la Plaça del Trinquis de Cornellà de Llobregat, al barri El Pedró. La idea sorgeix d’una iniciativa popular amb l’objectiu principal de dignificar la segona mà i impulsar un nou model de consum a la nostra ciutat.

Creiem que els mercats de segona mà no són tan sols un model econòmic sostenible, sinó que, promovent-los, ajudem a generar xarxa entre els habitants d'una població o un barri, difonem i creem consciència sobre les nostres pròpies necessitats i les dels altres, creem complicitats entre les diverses entitats de la ciutat, estimulem el comerç local i fomentem dinàmiques de participació ciutadana per a la millora del nostre entorn més proper.

Nou de Trinquis esdevé també una eina de dinamització del nostre barri, El Pedró, amb l’objectiu de construir una xarxa ciutadana activa i transformadora que reivindica el carrer com a espai de  ciutadania. A banda de la fira de segona mà també hem organitzat el “Sopar de cassoles” de la revetlla de Sant Joan així com activitats per a la Festa de Sant Miquel: cinema mut al carrer amb DJ  i master class de curts d’animació.


1 comentari:

  1. Hola! Os envié un mail el día 4 de septiembre para inscribirme al mercadillo del 21 de octubre y no he recibido respuesta.

    ResponElimina