Com pots participar?


Al Nou de Trinquis hi ha 60 parades repartides per la Plaça del Trinquis, el carrer de Torras i Bages i el carrer Feliu i Codina. El dia 17 d'abril de 2017 a les 18 hores de la tarda s’obren les inscripcions a través d'un formulari en aquest blog. Les parades s’atorguen per rigorós ordre d’inscripció i no serà definitiva fins que l'inscrit hagi fet l'ingrès de 5 € per ajudar a cobrir el cost de les activitats. 
Els paradistes, el dia de la fira,  hauran de portar una col·laboració en forma de menjar, que en cap cas podrà ser un precuinat!!. Ha de ser un plat que es pugi vendre en porcions a la cantina  durant el matí. 
L’organització ofereix als paradistes una taula de 200 x 80 cm i dues cadires.  La ubicació de cada parada dins la fira la decideix l’organització.

Condicions i consells de participació a la fira

*Els articles que posis a la venda són personals, no poden ser les restes d'un negoci. Han de ser de segona mà, no art i/o artesania.
*Porta coses en bon estat, netes i que no estiguin trencades. Posa-les maques i ben col·locades a la teva parada i farem que la fira tingui un aspecte net i endreçat.
*Posa un bon preu per a cada article. Pren-t'ho com un joc, més que com un negoci.
*Col·labora amb l’organització amb 5 € i aportant un pastís, una truita de patates, una pizza, etc. (molt millor si són coses salades i casolanes), perquè es venguin al bar i així puguem assumir les despeses d’organització.
*Vine amb la família. Els nens i les nenes s'ho passaran molt bé i coneixeran una modalitat diferent de consum.
*Convida els teus amics i amigues a la fira. Serà una bona excusa per trobar-vos i conèixer gent nova.
* Busca la manera de participar als tallers i relacionar-te amb gent nova i diferent. Converteix el NouDeTrinquis en una experiència de creació i aprenentatge.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada